Bátonyterenye

Nográd, Magyarország

Kérdése van?

+36 20 318 3648

Küldjön emailt

[email protected]

Rólunk

Kik vagyunk?

A Steellab Kft. acélszerkezet-gyártó cégcsoportja, több mint 10 éve foglalkozik acél termékek és csarnok rendszerek gyártásával és kivitelezésével. Az évek során nagy tapasztalattal bővült a szaktudásunk, és széleskörű kapcsolatrendszert építettünk ki.

Csapatunkat a Debreceni Egyetem Építőmérnöki Karán, az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment szakának, logisztikai szakirányán, illetve a miskolci és salgótarjáni Magasépítő Technikumban  végzett kollégák alkotják.

Észak-Magyarországon három acélipari üzemünk biztosítja megrendelőink igényét. Így állandó gyártókapacitással rendelkezünk. 

10 állandó produktív szakemberünket és további szakági alvállalkozóinkat mindig a helyszínen tartózkodó építésvezetőnk koordinálja, aki  folyamatos kapcsolatban van a műszaki támogatást biztosító irodánkkal. A kivitelezéseink így hatékonyan és kiváló minőségben tudnak elkészülni.

0 +

év tapasztalat

Az Ön partner csapata, akikkel kapcsolatban lesz.

Fiatal, dinamikus, és modern.

Fajd Balázs

Sales menedzser

“Keressenek engem elérhetőségeimen, és teremtsünk értéket együtt. Rugalmas vagyok és segítőkész, partnereinknek koordinálom a tárgyi projektjét a szerződéskötés szakaszáig.”

Fodor Attila

Műszaki menedzser

“Átnézem, kiszámolom, megrajzolom, utánkövetem. Támogatom az előkészítő szakasztól az átadásig történő munkafolyamatokat.”

Balás Péter

Projekt menedzser

“Velem fog találkozni a helyszíneken, én fogok gyártást, logisztikát, kivitelezést és átadást irányítani, hogy megrendelése mindvégig a legjobb kezekben legyen.”